Home За Пронет

 

За Пронет Телеком

Пронет Телеком е създадена през 2000 г. и е специализирана в предоставянето на комплексни интернет услуги на бизнес потребители и частни лица. Фирмата е утвърден интернет доставчик в град София и софийския регион и разполага с отлично развита инфраструктура.

Услугите на Пронет Телеком

Пронет Телеком предлага разнообразни интернет услуги, съобразени с нуждите на всяка потребителска група. Акцентът е поставен върху няколко основни направления:

Интернет услуги за бизнес и корпоративни клиенти

Цялостни решения за наети линии -Съобразени с индивидуалните изисквания и потребности на всеки клиент. Разработени са варианти като “наета линия с мерене на трафик”,”wireless интернет”, “наета линия с гарантирана скорост” и др. Нашите търговски консултанти ще Ви помогнат в избора Ви на услуга.

Voice over IP Техническо решение базирано на върхова технология за пренос на глас през Интернет, без необходимост от компютър. Ползва се от всеки телефон с тонално набиране. Позволява изграждане на директни телефонни връзки между офисите на клиента независимо от тяхното местоположение – в рамките на един град, цялата страна или извън нея , на цената на достъп до интернет , евтини междуградски или международни разговори използвайки локалните телефони на офисите на клиента . Предимствата на тези решения са осезаем финансов ефект от безплатни телефонни разговори и едновременно исползване на една комуникационна структура за телефонни разговори и достъп до Интерент .

Възможност за провеждане на междуградски и международни разговори до цял свят на изключително изгодни цени и с отлично качество .

Изграждане на виртуални частни мрежи - Виртуалните частни мрежи осигуряват сигурен достъп до общите информационни ресурси на всяка една бизнес единица. Информацията е достъпна от всяко място и по всяко време, но само за хората, които са свързани във VPN. Това е максимално защитен от недоброжелателен достъп информационен канал. Предлаганото от Пронет Телеком решение е най-съвременното средство за подобряване на комуникационната свързаност на служителите във всяка фирма. Услугата е приложима при всички видове достъп до Интернет, които Пронет Телеком Ви предлага

Проектиране и изграждане на локални мрежи

Проектиране и изграждане на комплексни безжични решения (WLAN, 802.11a,b,g)

Регистрация на домейни, консултации и др. услуги